DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Bohemia Wines

events

Event hos os

Hos Bohemia Wines er det vigtigt, at du har mulighed for at udvælge dine yndlingsbobler ud fra mere end bare designet på flasken. Derudover elsker vi at dele vores oplevelser med og viden om vinen, og i vores vinkælder på Nordfyn har du mulighed for at booke en vinsmagning for dig og dine venner, familie eller kollegaer.

Vi skræddersyr arrangementet efter dine ønsker, og kan tilbyde alt fra vinsmagning med snacks eller mad til større arrangementer med underholdning f.eks. firma-arrangement eller polterabend.

Kontakt os med dine ønsker, så vender vi tilbage med muligheder og pris.

Event hos dig

Vil du gerne have besøg af os i forbindelse med et privat arrangement? Det kan vi sagtens klare! Vi rejser gerne i hele landet for at sprede glæde og bobler! Vi afholder vinsmagninger i bl.a. vinklubber, hos virksomheder og i foreninger. Vi kommer og fortæller lidt om vinen og præsenterer de bobler , vi skal smage, og der er aldrig købetvang.

Kontakt os gerne for mere information og priser.

Boblevognen

Skal du holde fest hos dig selv, i virksomheden eller noget helt tredje? Så er vores mobile boblebar ”Bublinka” perfekt til at glæde dine gæster med. Vi kommer med alt, hvad der skal bruges til at servere kølige bobler, og har du særlige ønsker, så fortæl os om dem, og vi vil se, hvad vi kan gøre for dig. Prisen starter fra kr. 5.625. Du er altid velkommen til kontakte os for yderligere information.